Bavet

true. zet spaghetti-sensatie Bavet op de kaart in ‘t Stad

Made for Friends’ is het motto van Bavet, het restaurantconcept dat vrienden verenigt rond een heerlijk bord spaghetti. Toen deze pasta-sensatie naar Antwerpen kwam, ontstond meteen een mooie vriendschap met true. Wij trokken vrolijk fluitend onze Bavet aan en zetten onze tanden in de marketing rond deze nieuwkomer in ’t Stad.

Op de ochtend van het openingsweekend droegen alle standbeelden in Antwerpen plots een kloeke Bavet. Toeval, of true? Je raadt het al: samen met Bavet stonden wij in voor deze guerilla-actie met een sneeuwbaleffect of, toepasselijker, een gehaktbaleffect.

Verder verzorgden we ook de productie en inhoud van andere tools, zoals de Bavet Van Antwerpen – toplectuur voor spaghetti-minnende sinjoren – en plezante bavetten met Antwaarpse teksten als Oep AA Bakkes en Smos Dievanongs.

Overigens geniet je bij Bavet Anwerpen niet alleen van zalige spaghetti, maar ook van een graaf interieur! true. tekende ook het concept voor de inrichting en volgde de complete uitwerking op – intussen voor beide Antwerpse vestigingen. Allemaal vlekkeloos: de Bavet moesten we pas aandoen bij ’t eten. Of hoe true. met een stevige sliert aan ideeën en uitwerkingen steeds zorgt voor communicatie die perfect al dente is. Capice?