De Beauvoorder

true. en De Beauvoorder: een samenwerking tussen echte fijnproevers

De naam ‘De Beauvoorder’ doet meer dan eens een belletje rinkelen, zowel bij B2B-klanten als bij consumenten. Maar om dit vermaarde patémerk van een succesvolle toekomst te verzekeren, is méér dan een belletje nodig. Merkeigenaar Tradelio klopte daarom bij true. aan om het merk De Beauvoorder zowel inhoudelijk als vormelijk scherp te stellen. Een opdracht voor echte fijnproevers!

Het merk De Beauvoorder staat bovenal voor een pure en ambachtelijke beleving, in lijn met de traditie die in de jaren dertig begon bij stichter René Paté. Om die beleving optimaal in de kijker te plaatsen, doorliepen we eerst een strategisch traject. Zo brachten we de identiteit van het merk in kaart aan de hand van een marktonderzoek, het testen van concepten en een brand story.

Vervolgens vertaalden we de identiteit naar een visuele stijl. Het logo werd opgefrist en de huisstijl werd nauwgezet uitgewerkt. Ten slotte rolden we alle merkuitingen consequent uit. Het resultaat is een merkcultuur die de sterktes van de Beauvoorder – authenticiteit, vakmanschap en versheid – stijlvol in de kijker plaatst. Iets waar René Paté absoluut trots op zou zijn geweest.