CASEBEELD_TERBEKE_768x455_07CASEBEELD_TERBEKE_768x455_06CASEBEELD_TERBEKE_768x455_momentum1CASEBEELD_TERBEKE_768x455_momentum2CASEBEELD_TERBEKE_768x455_05

Ter Beke

true. en Ter Beke, partners met hart en ZEAL

‘Driven by the ZEAL for your everyday meal’ is het motto van Ter Beke, de Belgische voedingsgroep die talloze verse voedingsproducten aanbiedt. Vrij vertaald: Ter Beke zet zich met ijver in om elke dag lekkere gerechten en fijne vleeswaren te bereiden. Dezelfde ijver legt true. aan de dag om Ter Beke bij slagers en grossiers in de schijnwerpers te plaatsen.

Een kolfje naar onze hand: door de jarenlange ervaring van true. met deze doelgroepen – het zogenaamde traditionele kanaal – kunnen we heel gericht met hen communiceren. Slagers en grossiers hebben immers met geheel eigen noden, die vragen om specifieke antwoorden.

Op basis van die expertise ontwikkelen we dan ook doelgericht verschillende strategische tools en campagnes voor het traditionele kanaal. Zo verzorgen we de complete productie van Momentum, het magazine boordevol Ter Beke-nieuws, maar ook die van catalogi, flyers en nog veel meer. Telkens met een layout die doet watertanden en fotografie die de kwalititeit van de Ter Beke-producten recht aandoet.