CASEBEELD_BELORTA_768x455_logoCASEBEELD_BELORTA_768x455_styleguideCASEBEELD_BELORTA_768x455_slaCASEBEELD_BELORTA_768x455_aspergesCASEBEELD_BELORTA_768x455_winkelCASEBEELD_BELORTA_768x455_ADVCASEBEELD_BELORTA_768x455_tomaatjesCASEBEELD_BELORTA_768x455_tshirtCASEBEELD_BELORTA_768x455_1

BelOrta

BelOrta en true. oogsten samen een nieuw merk

BelOrta is de grootste coöperatieve veiling van Europa voor groenten en fruit. Ook bij true. staat coöperatie centraal: dat treft! We zijn dan ook samen aan de slag gegaan om BelOrta als consumentenmerk op de kaart te zetten. We hebben eerst het merk-DNA in kaart gebracht, en dat vervolgens naar visuele richtlijnen vertaald. Resultaat: BelOrta Fruit & Vegetables, een kersvers merk met BelOrta Chef en BelOrta Bio als deelmerken.

Het plezier en de smaak van verse groenten en fruit zijn speerpunten van BelOrta Fruit & Vegetables. En dat is te merken in talloze dragers die true. voor dit nieuwe B2C-merk volop ontwikkelt. Met een verfrissende layout en oogstrelende fotografie, die resulteren in nieuwe verpakkingen waar je goesting van krijgt.

‘Verbazend plezant’ is de baseline die het verhaal van BelOrta Fruit & Vegetables mooi samenvat. En dat verhaal krijgt intussen ook een audiovisueel tintje. Zo ontwikkelt true. een reeks korte tv-spots die dit jaar voor en na tv-programma’s op verschillende zenders worden getoond. In de hoofdrol: een handige harry die enkele verrassende trucs uithaalt met verse groenten en fruit.
Bekijk ze hier en laat je verbazen!