CASEBEELD_HEINZ_768x455_01CASEBEELD_HEINZ_768x455_leafletCASEBEELD_HEINZ_768x455_campagneCASEBEELD_HEINZ_768x455_04CASEBEELD_HEINZ_768x455_ipadCASEBEELD_HEINZ_768x455_fotografieCASEBEELD_HEINZ_768x455_fotografie2

Heinz

case: Heinz Sauciety

Welcome to the Heinz Saucity

Om de 875 ml-flessen van Heinz in de kijker te plaatsen, ontwikkelde true. een speels concept voor verschillende dragers: de Heinz Sauciety. Zoals de naam doet vermoeden, gaat het hier om de upper class in de sauswereld, gekend voor z’n goede smaak.
De ludieke knipoog naar de high society werd visueel benadrukt met het ‘strikje’ op de flessendop. De Heinz Sauciety was ook een bron van inspiratie, met verschillende recettips die de Heinz-sauzen in een hoofdrol lieten schitteren.

case: Altijd Dente

true. zet z’n tanden in Altijd Dente

Wanneer het druk wordt in de keuken, is het moeilijk om pasta beetgaar te houden. Daarom ontwikkelde Honig Professional een kookbestendige pasta, die nog 8 minuten kan doorkoken zonder zijn ‘al dente’-eigenschappen te verliezen. true. zette zijn tanden in dit verhaal en bedacht Altijd Dente: een concept dat de kwaliteiten van kookbestendige pasta benadrukt. Met een keukenklok als treffend symbool werkten we verschillende dragers uit. Zo konden chefkoks snel én efficiënt Altijd Dente ontdekken.