Richard’s by Hellmann’s

true. en Hellmann’s Real zorgen voor een gesmeerde activatie

Om Hellmann’s Real smakelijk te introduceren in de Belgische markt, vroeg Unilever aan true. food agency om een pop-up van een zestal weken op te zetten in hartje Antwerpen. Die mayonaise pakte, want medio april 2018 opende in de schaduw van de kathedraal Richard’s Deli: een opvallende, ‘New York styled’ eetzaak.

Op de menukaart van Richard’s Deli vond je stevige street food: Rueben sandwiches met pastrami, hotdogs, burgers, classic salades, New York Styled Fries … Kortom: stuk voor stuk comfort food-gerechten die je meenamen op een culinaire trip naar Manhattan én die de mayonaise van Richard’s volop in de schijnwerpers plaatsten.

Ter gelegenheid van het Barokjaar zetten we ook een originele Rubens sandwich op de kaart: een lokale variant van de Rueben met Filet D’anvers in plaats van de traditionele Pastrami. Bovendien konden de bezoekers nagenieten met spectaculaire freak-shakes, op smaak gebracht door Ben & Jerry’s

true. food agency stond in voor het concept, design, interieur, de praktische uitwerking en menu-engineering van Richard’s Deli. Op die manier plantten we een stukje New York in hartje Antwerpen. Dit tot tevredenheid van de vele bezoekers én van het meest iconsiche mayonaise-merk ter wereld.